Dostava GLS

Dostavo za naše podjetje opravlja podjetje za dostavo paketov GLS Slovenija na naslov, ki ga navedete ob naročilu – priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Naročila, prejeta med delovniki do 12:00 ure s plačilom po povzetju bodo odposlana istega dne in dostavljena naslednji delovni dan. Naročila s plačilom po predračunu bodo odposlana še isti dan, če bo plačilo vidno do 12:00 ure med delovniki. Ostala naročila bodo odposlana naslednji delovni dan in dostavljena delovni dan za tem. Naročenih izdelkov ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Rok dostave za naročila je 1-3 dni, razen v izrednih okoliščinah. Izredne okoliščine vključujejo vremenske razmere, gneče zaradi velikega števila naročil v letnih časih in drugih okoliščin, ki lahko povzročijo zamude pri dostavi. Ne moremo vplivati ​​na izredne razmere, vendar se v takih primerih trudimo, da stranke takoj obvestimo o morebitnih zamudah pri dostavi paketa.

Ko bo vaš paket pripravljen, vam bo dostavna služba GLS poslala obvestilo, da je paket pripravljen in bo prevzet istega dne, naslednji delovni dan pa bo dostavljen. V istem sporočilu boste prejeli številko paketa ter povezavo in geslo s pomočjo katerega lahko preverite stanje dostave na uradni spletni strani GLS www.gls-slovenia.com ali na telefonski številki 01 500 11 50 ali na info@gls-slovenia.com. Obvestilo vsebuje več podatkov o vašem paketu, med drugim tudi znesek, ki ga boste morali plačati pri prevzemu paketa (če ste izbrali plačilo po povzetju).

Povezava v sporočilu vam omogoča izbiro dostave po vaši želji. Spremenite lahko datum dostave ali naslov za dostavo. Paket lahko prevzamete (poštno ležeče) tudi v eni izmed 500 GLS Paketnih trgovin – pogodbenih poslovalnic (Petrol, OMV, 3DVA, Delo Prodaja, BigBang,…) ali na GLS Paketomatu.

V kolikor se odločite za prevzem na bencinskem servisu Petrol, Vam Petrol zaračuna provizijo 1,50€ ob prevzemu.

Zemljevid GLS Paketnih trgovin si lahko ogledate na GLS strani. Seznam GLS Paketomatov najdete na povezavi, navodila in video za prevzem paketa na paketomatu pa si lahko pogledate na www.posljipaket.si/sl/paketomat

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun. Če boste paket prevzeli v GLS Paketomatu in plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,50 % od zneska odkupnine.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki oziroma boste o tem obveščeni po SMS in e-mailu. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete od ponedeljka do petka med 7:30 in 19:00 uro.