Lasersko graviranje po naročilu

Ponujamo lasersko graviranje po naročilu, ki vam omogoča, da prilagodijte izdelke z graviranimi vzorci, besedili ali logotipi po lastni izbiri. Ta prilagodljiv pristop omogoča ustvarjanje edinstvenih in personaliziranih izdelkov za posameznike, podjetja ali dogodke.

Personalizacija izdelkov: lahko izberete različne izdelke, kot so nakit, spominki, poslovna darila, okvirji za slike itd., in nato določite, kaj naj se gravira nanje. Gravura lahko vključuje imena, datume, posebna sporočila ali logotipe.

Različni materiali: Lasersko graviranje se lahko uporablja na številnih materialih, vključno z lesom, kovino, steklom, akrilom, usnjem in plastiko. To omogoča širok izbor možnosti za prilagajanje izdelkov.

Poslovna uporaba: Podjetja lahko izkoristijo lasersko graviranje za personalizacijo poslovnih daril, kot so pisala, bloki, vizitke in logotipi na poslovnih izdelkih.

Dogodki in priložnosti: Storitev lasersko graviranje po naročilu je še posebej priljubljena za praznovanja, kot so poroke, obletnice, rojstni dnevi, diplomiranja in poslovni dogodki. Prilagojeni izdelki lahko služijo kot posebna darila ali spominki za goste.

Več izdelkov si lahko ogledate v galeriji, nekaj pa jih najdete tudi v spletni trgovini Zabca.si.

Za več informacij o laserski gravuri nas lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca: